Træningsmåtte – sort og tyk (1,2 cm)

 

179,00 Kr.

Denne træningsmåtte har en super lækker og tyk kvalitet! Det er en fitnessmåtte som indbyder til massevis af træningsøvelser til hele kroppen! Man kan bruge den til maveøvelser og derved styrke hele ens core – eller bruge den til udstrækning. Træningsmåtten er skridsikker og måler 1,2 cm. i tykkelsen.

Skridsikker overflade
Perfekt til gulvøvelser, mavebøjninger, rygøvelser mv.

Ikke på lager

Beskrivelse

TRÆNINGSMÅTTE I TYK KVALITET!

En SPORTSACT træningsmåtte er en rigtig lækker luksus træningsmåtte, som kan bruges til mange alsidige øvelser i hjemmet. Udover at fitnessmåtten kan bruges til træning, bruges denne type træningsmåtte også af børnefamilier, hvor børnene vil lege på noget blødt. Træningsmåtten kan derfor også indbyde til socialt samvær med hele familien!

Uanset hvad, så er en træningsmåtte / yogamåtten uden tvivl et must, hvis du gerne vil træne derhjemme. Denne træningsmåtte er 183 cm lang, 61 cm. bred og 1,2 cm. tyk og har en riflet side, som gør, at måtten er skridsikker. Denne træningsmåtte er ekstra tyk med sine 1,2 cm. og gør derfor, at du kan skåne din lænd og krop mere, når du skal lave gulvøvelser som mavebøjninger, udstrækning og lignende.

Vil man gerne have et blødt underlagt, når man skal lave træningsøvelser eller strække ud i hjemmet, så kan man trygt købe denne ekstra tykke træningsmåtte, som er komfortabel med sine 1,2 cm. i tykkelsen. Træningsmåtten er let at rengøre og nem at slå ud, når den skal bruges og omvendt nem at rulle sammen, når man er færdig med træning. Denne fitnessmåtten er en perfekt løsning til for dig, som gerne vil i gang med træning eller udstrækning, uden at man skal få dårlig ryg af at ligge på et hårdt gulv, når man laver dine træningsøvelser. Træningsmåtten kan bruges til træning, udstrækning, yoga og meget mere. Måtten kan nemt transporteres rundt med de medfølgende stropper, som kan sættes udenpå træningsmåtten, når den er rullet sammen.

Bemærk: Vi anbefaler, at du IKKE anvender sko på træningsmåtterne, da de er beregnet til at man har bare fødder eller strømper på.

Yderligere information

Vægt 1.080 kg
Størrelse 183 × 61 × 1.2 cm
Varenummer (SKU): TRÆNINGSMÅTTE – SORT OG TYK (1,2 CM) Kategori: