Slyngetræner

 

399,00 Kr.

En slyngetræner er et optimalt redskab for dig, der ønsker at komme i gang med slyngetræning i hjemmet! En slyngetræner er et redskab, som byder på utrolig mange forskellige slyngetræning øvelser, hvor du frit kan afprøve spændende og alsidige træningsøvelser!

Denne slyngetræner kan klare en belastning på op til 400 kg.

På lager

Beskrivelse

En slyngetræner er et genialt redskab til dig, som ønsker at komme i form, men elsker at træne derhjemme eller i naturen. En slyngetræner fra SPORTSACT kan bruges til mange alsidige slyngetræning øvelser og slyngetræneren kan bl.a. bruges til at styrke ens core-muskulatur samtidig med at man øger ens fleksibilitet og udholdenhed.

Med denne slyngetræner kan man træne, hvor som helst, når som helst. En slyngetræner er et utrolig let, transportabelt og justérbart træningsredskab, hvor der medfølger et døranker, så slyngetræneren nemt kan kan monteres omkring træer, fastgøres på bjælker, i hjemmet eller lignende. Kom igang med effektiv træning med denne slyngetræner, som helt sikkert vil blive ens værste og bedste ven på én og samme tid. Slyngetrænerens håndtag har en behagelig skumbelægning, som gør, at de ikke drejer med rundt, når man træner og samtidig ikke bliver glatte, når man sveder!

I denne træningspakke får man:

1 stk. slyngetræner med justérbare stropper og en forlængerstrop til træer, døre mv.
1 stk. døranker
1 stk. træningshæfte med øvelser
1 stk. rejsepose til at opbevare og medbringe din slyngetræner
Slyngetræner i god kvalitet. Træne med egen kropsvægt på en effektiv måde!

Farven er gul og sort.

Yderligere information

Vægt 1.2 kg
Varenummer (SKU): SLYNGETRÆNER Kategori: